×

Wie zijn wij?

Achter de schermen bij Waarzitje.nl

Waarzitje.nl is een initiatief van Vorm Centraal en GMMCK Communicatieadvies. Twee bedrijven die al jaren meedraaien in het communicatievak. Twee creatieve ondernemers, die ook nog eens broers van elkaar zijn. Aangenaam, Sander en Rudy Breddels. Wij kennen het klappen van de zweep en weten wat er te koop is in de markt. Naast strategisch communicatieadvies, verzorgen wij grafische ontwerpen en realiseren wij kwalitatieve eindproducten. Van visitekaartje tot website, van reclamefolder tot animatie. Met ruim 30 jaar gezamenlijke ervaring hebben wij alle instrumenten wel een keer voorbij zien komen. Wij worden vooral enthousiast van beurscampagnes.

Wij staan altijd achter u! Tijdens een beurs of seminar hebt u binnen een handomdraai een representatieve beurswand. Hiermee zet u uw organisatie en/of uw producten op een professionele manier in de schijnwerpers.

Van idee tot uitvoering

Doordat wij veel ondernemers zien worstelen met beurzen en alles wat daarbij komt kijken, ontstond in 2018 het idee voor Waarzitje.nl. Wij helpen bedrijven hun ‘wat’ te vertalen naar ‘waarom’. Dit klinkt eenvoudig, maar blijkt voor veel ondernemers toch een pittige uitdaging. Veel bedrijven focussen zich teveel op ‘tijdens de beurs’, terwijl u ‘voor en na de beurs’ juist geld gaat verdienen. Met het juiste beursthema, een aansprekende stand en een goede strategie moet het zeker lukken.

Direct naar Webshop

Greep uit onze klanten