×

Wie zijn wij?

Achter de schermen bij Waarzitje.nl

Waarzitje.nl is een initiatief van Vorm Centraal en GMMCK Communicatieadvies. Twee bedrijven die al jaren meedraaien in het communicatievak. Sinds 2023 zet Rudy Breddels de activiteiten zelfstandig door. Hij kent het klappen van de zweep en weet wat er te koop is in de markt. Naast strategisch communicatieadvies, verzorgen wij vanuit GMMCK Communicatieadvies grafische ontwerpen en realiseren wij kwalitatieve eindproducten. Van visitekaartje tot website, van reclamefolder tot animatie. Sinds 2005 hebben wij veel ervaring opgedaan en zijn alle instrumenten wel een keer voorbij gekomen. Wij worden vooral enthousiast van seminars, evenementen en beurscampagnes.

Waarzitje staat altijd achter u! Tijdens een beurs of seminar hebt u binnen een handomdraai een representatieve beurswand. Hiermee zet u uw organisatie en/of uw producten op een professionele manier in de schijnwerpers.

Van idee tot uitvoering

Doordat wij veel ondernemers zien worstelen met beurzen en alles wat daarbij komt kijken, ontstond in 2018 het idee voor Waarzitje.nl. Wij helpen bedrijven om op creatieve wijze hun ‘wat’ te vertalen naar  hun ‘waarom’. Dit klinkt eenvoudig, maar blijkt voor veel ondernemers toch een pittige uitdaging. Veel bedrijven focussen zich teveel op ‘tijdens de beurs’, terwijl u vaak pas ‘na de beurs’ de beurs geld gaat verdienen. Met het juiste beursthema, een aansprekende stand en een goede strategie ‘voor de beurs’, moet het zeker lukken. U kunt uzelf onderscheiden met een aansprekende marketingcommunicatie.

Direct naar Webshop

Greep uit onze klanten