Ritswand ARENA (XXL)

Grote beursstand

Met een ritswand van Waarzitje.nl maakt u op eenvoudige wijze grote indruk. Naast model THEATER leveren wij een kolossale stand die direct de aandacht trekt. Ontworpen in uw huisstijl of gewoon een professioneel standaard design. Met een doorsnede van 4,65 meter hebt u ruimte om een indrukwekkende presentatie te geven van uw bedrijf of invulling te geven aan uw beursthema. Waarzitje.nl ziet veel toepassingen voor deze mega ritswand.

Bestellen op Waarzitje.nl is eenvoudig. U bestelt uw ritsdoeken binnen 5 minuten online op onze webshop. De nummer 1 in ritswanden. Selecteer uw model, kies uw design en maak uw bestelling compleet met aanvullende opties. Houd onze webshop in de gaten. Wij voegen regelmatig nieuwe producten toe.

Alles Theater Arena Vloervinyl Maatwerk

Enig resultaat

Meer informatie over ritswand model ARENA?

Het textieldoek dat u om een ritswand spant, is net zo flexibel als uzelf bent. Het buigt gewoon met u, maar vooral met uw wensen mee. Doordat het frame gebogen is, zijn er geen extra voeten of verzwaringen nodig om uw ritswand stevig te laten staan. De ritswanden van Waarzitje.nl staan als een huis.

 Productsheet ritswand ARENA

Download de productsheet met ritswanden. Prijzen onder voorbehoud van druk- en zetfouten of tussentijdse prijswijzigingen.