Ritswand of vloervinyl op maat?

Uw eigen ritswand

Het concept van Waarzitje.nl is gebaseerd op standaard designs. Wilt u uw ritswand of vloerzeil liever op maat door ons laten ontwerpen, dan is dat uiteraard mogelijk. Geef ons uw wensen door en lever uw high. res. beeldmateriaal en logo in .EPS-formaat aan. Indien wij uw ontwerp als ‘standaard design’ in ons assortiment opnemen, ontvangt u een cashback t.w.v. € 85,00*. Hetzelfde geldt voor een uniek design vloervinyl t.b.v. model THEATER. Hiervoor ontvangt u € 35,00 cashback*. Let op! *Voorwaarde is dat uw ontwerp zich voor ons concept leent.

Alles Theater Arena Vloervinyl Maatwerk

Toont alle 3 resultaten

Meer rendement uit uw beursdeelname?

Vorm Centraal en GMMCK Communicatieadvies ondersteunen u graag op gebied van marketingcommunicatie. Wij leveren vrijwel alles op gebied van online en offline (marketing)communicatie. Uiteraard ontzorgen wij u ook graag bij drukwerkbegeleiding, copywriting, het organiseren van seminars, de uitvoering van (beurs)campagnes en alle overige uitingen. Kortom: bij Waarzitje.nl zit u goed!

U zoekt een maatwerk beurswand in een design naar eigen wens?

Helaas kunnen ontwerpen niet door derden worden gemaakt, aangezien wij de open files van onze ritswanden niet beschikbaar stellen. Deze zijn speciaal afgestemd op onze maatvoering en specificaties. U kunt uw design zorgeloos onderbrengen bij Waarzitje.nl. Onze ontwerpers zijn zeer creatief en hebben minimaal 15 jaar ervaring. U kunt vertrouwen op een professioneel eindresultaat, dat voldoet aan uw huisstijl-richtlijnen.

  Ritswand met handige ritssluiting
  Inclusief stevige transporttas
  Fullcolour bedrukking op lichte elastische stof